SOMRIURE ** SONREIR

SOMRIURE ** SONREIR
11/06/2018 refetbcn
In new, novedad, Uncategorized

[CAT] Aquesta setmana vaig tenir la sort de poder assistir a una conferència-taller de l’Anna Flores, una dona amb una energia desbordant, que parla ràpid i fort. Desprèn bon rotllo i fa riure i somriure quan la sents parlar, i a més a més diu coses més que interessants.
I és que tots hem sentit que cal mirar-nos la vida amb bons ulls, que si somriem tot és més fàcil, però l’Anna t’ho fa entendre de debò, amb exemples reals del seu dia a dia. I clar, tu t’hi sents identificat/da i pots imaginar què passaria si intentessis aplicar canvis, sempre petits, a maneres de fer que tenim tan integrades que sembla que no puguin ser d’altra manera. I dic sempre petits perquè ella recomana marcar fites que estiguin al nostre abast, i canviar conductes no és el més senzill. Cal no voler fer un pas de gegant amb molta motivació que després de pocs dies ens sembli que és com escalar l’Everest i desistim. Més val trossejar el nostre objectius i fer que siguin objectius petits els que volem aconseguir, i així mica en mica el nostre cervell anirà introduint tots els canvis que anem integrant.
Em va semblar molt interessant saber com funciona el nostre cervell, per entendre que a ell no li agraden els canvis per un tema de supervivència de l’espècie, així que hi hem de lluitar una mica a la contra i entendre que si ens costa és normal, però també que valdrà la pena.

Com us explicava en un altre post: “Si cabe en tu mente, cabe en tu mundo” , així que a somriure per veure el món amb optimisme per a que poc a poc ho puguis fer per costum i sense fer esforços per a que sigui així. Només cal que ens acostumem a fer-ho esforçant-nos una mica i ja serà fàcil a partir de llavors. T’hi apuntes? No podem canviar què passa al nostre entorn però sí com ens ho mirem nosaltres.
Si tens ocasió, ves a sentir a l’Anna Flores en directe i gaudiràs, i sinó sempre pots fer una ullada a la seva WEB on té vídeos gratuïts que et poden inspirar al canvi que vols.
Això sí, l’Anna recomana pensar bé primer on vols anar, imprescindible per poder-hi arribar 🙂 .

[ES] Esta semana tuve la suerte de poder asistir a una conferencia-taller de Anna Flores, una mujer con energía desbordante que habla rápido y claro. Desprende buen rollo por todos sus poros y te hace sonreír y reír sin parar; además cuenta cosas más que interesantes.
Y es que todos hemos oído decir que hay que mirarse la vida con buenos ojos, que si sonreímos todo es más fácil, pero Anna te lo hace comprender de verdad con ejemplos reales de su día a día. Y claro tu te sientes identificado/a y puedes imaginar qué pasaría si intentases aplicar cambios, siempre pequeños, a maneras de responder ante las situaciones diarias que las tenemos tan integradas que parece que no puedan ser de otra manera. Y digo siempre pequeños porque ella insiste en marcarnos objetivos que podamos cumplir sin que nos supongan tanto esfuerzo como escalar el Everest y desistamos nada más empezar. Más vale trocear nuestro objetivo y convertirlo en objetivos pequeños, así poco a poco nuestro cerebro irá integrando los cambios que vayamos llevando a cabo.
Me pareció muy interesante saber como funciona nuestro cerebro en estos casos para entender que a él no le gustan los cambios por un tema de supervivencia de la especie, así que tenemos que luchar un poco en su contra y entender que si nos cuesta es normal, pero también que valdrá la pena.

Como us explicaba en otro post: : “Si cabe en tu mente, cabe en tu mundo” , así que empieza por sonreír y mira el mundo con optimismo para que poco a poco no te cueste esfuerzo hacerlo así. Cuando tu cerebro se acostumbre a ello ya no te costará esfuerzo alguno. ¿Te apuntas? No podemos cambiar qué ocurre en nuestro entorno pero sí la manera como nos lo miramos nosotros.
Si tienes ocasión, ves a escuchar a Anna Flores en directo, y sino siempre puedes mirar en su WEBsus vídeos gratis que te pueden inspirar a cambiar lo que tu quieras.
Eso sí, Anna recomienda que antes de todo pienses bien donde quieres llegar, imprescindible para no acabar en otro punto 🙂 .