Si cabe en tu mente cabe en tu mundo

Si cabe en tu mente cabe en tu mundo
11/01/2018 refetbcn

Com diu David Rodríguez…SI CABE EN TU MENTE CABE EN TU MUNDO

[CAT] Diuen que “any nou, vida nova” i a mi m’agrada la idea. No per canviar-ho tot i ser una altra, sino per renovar forces i posar fil a l’agulla de temes que porto entre mans. No calen nous propòsits quan comença l’any, a mi em calen sempre. Per això aprofito i repenso els meus somnis ( vigila què somnies que es pot fer realitat ) i faig plans per aconseguir-los. Potser també hi té a veure que faig anys al Gener, però el cert és que a principis d’any les idees i les ganes de dur a terme tot el que em bull a dins són més fortes que mai.

No és fàcil dur a terme un projecte artesà, però si que és molt gratificant veure com influeix la feina que fas al teu entorn proper així que això no vull canviar-ho. Ara, de camins nous n’obriré tants com pugui així que mica us aniré explicant.

De moment si ens voleu trobar sempre estem a punt a la nostra web, ja heu vist els nostres xals nous? Se’ns esgoten però encara en queda algún, i més que en farem. I en directe estarem a:

– Fira de la Candelera de Molins de Rei, dies 3 i 4 de Febrer, a la Plaça de la Creu
– Fira Artesana del Portal del Àngel de Barcelona, del 19 de Febrer al 4 de Març

Us esperem!

[ES] Dicen que “año nuevo, vida nueva” y a mi la idea me gusta. No para cambiarlo todo y ser otra, sino para renovar fuerzas y darle forma a las ideas que tengo entre manos. No hacen falta nuevos propósitos cuando empieza el año, a mi me hacen falta siempre. Por eso aprovecho y vuelvo a pensar en mis sueños (ten cuidado con lo que sueñas, que se puede hacer realidad) y hago planes para conseguirlos. A lo mejor también influye que cumplo años en Enero, pero es cierto que a principios de año las ideas y las ganas de llevarlas a cabo son más fuertes que nunca.

No es fácil realizar un proyecto artesano, pero sí es muy gratificante ver como infuye el trabajo que realizas en tu entorno más cercano así que eso no quiero cambiarlo. Eso sí, caminos nuevos abriré tantos como pueda, así que manos a la obra y ya os iré contando poco a poco.

De momento si nos queréis encontrar estamos siempre disponibles a través de nuestra web, ya habéis visto nuestros chales nuevos? Se nos agotan pero aún queda alguno. I en directo estaremos en:

– Feria de la Candelaria en Molins de Rei, días 3 i 4 de Febrero en la Plaça de la Creu
– Feria Artesana del Portal del Àngel de Barcelona, del 19 de Febrero al 4 de Marzo

!Os esperamos!