Primavera al carrer

Primavera al carrer
19/04/2018 refetbcn

[CAT] Tenim moltes ganes que veieu els nostres productes de primavera, nous colors, jaquetes calades, nous xals, nous colls…així que us expliquem on podeu venir a tocar-los i probar-los abans que s’esgotin. Com sempre els podeu comrpar a través de la nostra web, però les nostres peces guanyen en la distancia curta.
Veniu a veure les novetats!

21 ABRIL: durant tot el dia ens trobareu a la Carretera de Sants, a l’alçada de Plaça de Sants (aprox davant del Forn Baltà)
27 i 28 D’ABRIL: ens fa molta il·lusió participar per primera vegada a la fira tèxtil Entrefils, a tocar de Berga! Un lloc preciós per passar el dia i conèixer moltes marques petites amb producción artesana textil. Bosses, roba, colls…hi trobareu de tot!
4 i 5 de MAIG: També amb totes les ganes del món tornem a Gràcia, a la Plaça Revolució amb els Artesans de Gràcia. Veniu-nos a veure!
21 de MAIG: participarem a la mostra d’entitats del nostre barri, al Firentitats de Sants. Aquí també us podeu informar dels projectes que tenim entre mans a l’Associació d’Artesans de Sants, que són molt i molt interessants aquest any.
1 i 2 de JUNY: Tornem a la Plaça Revolució de Gràcia 🙂