On ens podeu trobar? / ¿Dónde nos podéis encontrar?

On ens podeu trobar? / ¿Dónde nos podéis encontrar?
13/12/2016 refetbcn
In FIRES / FERIAS

[CAT] Ja tenim el Nadal aquí, així que si voleu fer les vostres compres de Nadal a RefetBcn nosaltres us rebrem amb els braços oberts :). Podeu fer-ho a través de la nostra web o venint-nos a veure a les fires i markets on participarem aquests dies. Animeu-vos, segur que trobareu un regal amb que sorprendre a família i amics, un regal útil i fet a mà, que podem personalitzar al vostre gust.  TRobareu mocadors i bufandes de cotó que abriguen per totes les edats, arbres de Nadal originals, i detalls com pulseres i diademes, ens vindreu a veure??

Afanyeu-vos que s’acaba el temps! 😉

 

17 de Desembre: Fira de Santa LLúcia de Cornellà (de 18:30h a 22h)

18 de Desembre: Fira de Santa LLúcia de Cornellà (de 10h a 21h)

Hi haurà moltes activitats per totes les edats, contacontes, pista de gel, àpats a càrrec d’un restaurant de luxe (el Plats, de Corenllà)  i molts artesans.

2,3,4,5 de Gener: Fira d’Artesans de Gràcia, a la plaça de la Revolució.

Exposició i venda de productes artesans de qualitat, us costarà triar!

 

[ES] Ya tenemos aquí la Navidad, así que si queréis hacer vuestras compras de Navidad en RefetBcn nosotros os recibiremos con los brazos abiertos :). Podéis hacerlo a través de nuestra web o venir a vernos a las ferias y markets donde estaremos estos días. Animaros, seguro que encontraréis un regalo con el que sorprender a familia y amigos, un regalo útil y hecho a mano que podemos personalizar a vuestro gusto. Encontraréis pañuelos y bufandas de algodón para todas las edades, árboles de Navidad originales, y detalles como pulseras o diademas. ¡ daros prisa que se acaba el tiempo! 😉

17 de Diciembre: Feria de Santa LLúcia de Cornellà (de 18:30h a 22h)

18 de Diciembre: Feria de Santa LLúcia de Cornellà (de 10h a 21h)

Habrá muchas actividades para todas las edades, cuentacuentos, pista de hielo, comida a cargo de un restaurante de lujo (Plats, de Cornellà) y muchos artesanos.

2,3,4,5 de Enero: Feria de Artesanos de Gràcia, en la plaza de la Revolució.

Exposición y venta de productos artesanos de calidad, ¡os costará escoger!