Nova Cita / Nueva Cita

Nova Cita / Nueva Cita
05/09/2016 refetbcn
In Uncategorized

 

[CAT] Hola a tots! Esperem que hagueu pogut carregar piles aquest estiu, com nosaltres, que tornem carregats d’idees noves i ganes de molt moviment!

Aquest mes hem tingut molt bona acollida de nou a la Fira d’Artesans de Gràcia, us en donem les gràcies sincerament. Dóna gust treballar així!

I del dia 21 al 24 de Setembre ens podreu trobar a les Festes de la Mercè de Barcelona, davant del Mercat de Santa Caterina i molt a prop de la catedral. Us hi esperem a tots!! Trobareu tots els nostres productes en colors bonics i teixits suaus, sempre de cotó.

gràcia 2

 

[ES] ¡Hola a todos! Esperamos que volváis con las pilas cargadas este verano, como nosotros, que volvemos llenos de nuevas ideas y ganas de mucho movimiento. Este mes hemos tenido una muy buena acogida de nuevo en la Feria de Artesanos de Gracia, os damos las gracias sinceramente. ¡Da gusto trabajar así!

I los días del 21 al 24 de Septiembre nos podréis encontrar en las Fiestas de la Mercè de Barcelona, delante del Mercado de Santa Caterina y muy cerquita de la catedral. ¡Os esperamos a todos! Encontraréis todos nuestros productos en colores bonitos y tejidos suaves, siempre de algodón.