especial

Filters

Showing all 4 results

Departments

Price Filter

4 products

 • 250,00
  Quickview

  Especial Aigües

  ,
  -- PEÇA ÚNICA  -- Xal en forma de triangle regular per poder lluïr-lo de mil maneres ja que la seva forma fa que dóni molt de joc. El pots dur sobre les espatlles, amb la punta cap a davant, com a coll o mocador, o com tu vulguis. El teixit és suau amb una textura que dibuixa formes geomètriques. Cotó 100%, de proximitat y orgànic de primera qualitat. Al ser multicolor és molt fàcil de combinar, tria el teu i el podràs dur tot l’any afegint un toc de color al teu vestuari, o fes un regal especial. Es notarà que tens en compte els detalls. DISPONIBLE SOTA COMANDA: enviament dues setmanes després de rebre la comanda.  
  250,00
  250,00
 • Sold out
  250,00
  Quickview

  Especial

  ,
  -- PEÇA ÚNICA  -- Xal en forma de triangle regular per poder lluïr-lo de mil maneres ja que la seva forma fa que dóni molt de joc. El pots dur sobre les espatlles, amb la punta cap a davant, com a coll o mocador, o com tu vulguis. El teixit és suau amb una textura que dibuixa formes geomètriques. Cotó 100%, de proximitat y orgànic de primera qualitat. Al ser multicolor és molt fàcil de combinar, tria el teu i el podràs dur tot l’any afegint un toc de color al teu vestuari, o fes un regal especial. Es notarà que tens en compte els detalls.
  250,00
  250,00
 • Quickview

  A tu manera, único

  Queremos que tengas un complemento que lo sientas tuyo, hecho a tu gusto, que se adapte a tu estilo. Puedes tener un producto único y que sea el que te hace sentir bien, el que te pones más amenudo porque se integra contigo.

  Además podemos personalizarlo hasta donde tú quieras y hacerlo versátil para que le saques un partido mayor

 • Sold out
  120,00
  120,00