Estrenem web! / ¡Estrenamos web!

Estrenem web! / ¡Estrenamos web!
30/04/2016 refetbcn
In new, novedad, Novetat, sobre RefetBcn, web

[CAT] Knitting on Heavens Door, REFETBCN comença un nou camí.

Sempre he tingut la necessitat de crear amb les mans. Ja des de petita recordo a la meva mare duent a terme diferents projectes creatius alhora, ja fós teixint, pintant, cuinant plats més artístics del normal, o ajudant-nos amb les feines plàstiques que ens encarregaven a l’escola. I com que la influència materna és indubtable, al seu costat jo també vaig aprendre a fer postres i teixir, aficions que m’han acompanyat durant tots aquests anys.
Avui, REFETBCN continua aquest camí i inaugura una nova web, un projecte que uneix la creació del producte artesà amb la sostenibilitat creant peces úniques i donant una segona oportunitat a teixits de cotó domèstics o d’excedent industrial, .
Teixint i teixint, quasi hem arribat a les portes del cel ( Kniting on heaven’s door! ) perseguint el nostre somni; creant sense parar i podent viure de manera que puguem compatibilitzar feina i família(que mai és fàcil).
Així, amb l’emoció pròpia de la primera vegada, us convidem a visitar i compartir https://www.refetbcn.cat/ , un espai on podràs trobar productes únics fets a mà que esperem que t’agradin. A més a més, al nostre blog podràs gaudir de consells, idees i ser el primer a conèixer les nostres novetats i fires on trobar-nos en cada moment.
Vols rebre un regal amb la teva primera compra? Doncs fes servir el cupó HOLA, serà vàlid fins el 15 de Juny. Benvingut/da!!

 

[ES] Knitting on Heavens Door, REFETBCN comienza un nuevo camino.

Siempre he tenido la necesidad de crear con las manos. Desde que era una niña recuerdo a mi madre metida en cientos de proyectos creativos. Ya fuera pintando, cocinando platos de lo más artísticos o tejiendo, ella siempre estaba creando. Y como la influencia materna es indudable, a su lado yo también aprendí a hacer postres y a tricotar, una afición que me ha acompañado a lo largo de los años.
Hoy, REFETBCN continúa aquel camino e inaugura una nueva web, un proyecto que aúna el producto artesano con la sostenibilidad creando piezas únicas y proporcionando una segunda oportunidad a tejidos de algodón domésticos o de excedentes industriales.
Tricotando y tricotando, casi hemos llegado a tocar las puertas del cielo (Knitting on heaven´s door!) persiguiendo nuestro sueño, creando sin parar para poder vivir de una manera que nos permita compatibilizar trabajo y familia (que nunca es fácil).
Así, con la emoción propia de la primera vez, te invitamos a visitar y compartir www.refetbcn.cat, un espacio en el que podrás encontrar productos únicos hechos a mano que esperamos que te gusten. Además, también en nuestro blog podrás disfrutar de consejos, ideas, ser el primero en conocer nuestras novedades y sabrás en qué ferias nos puedes encontrar en cada momento.
¿Quieres recibir un regalo con tu primera compra? Pues usa el cupón HOLA, será válido hasta el 15 de junio. ¡Bienvenid@!