Cap de setmana al carrer

Cap de setmana al carrer
29/06/2016 refetbcn

[CAT] Tornem a anar de Fira! Comencem a Gràcia, estem encantats de tornar a participar en la fira mensual dels artesans de Gràcia. Com sempre, hi serem divendres i dissabte fins les 21.30h, acompanyats de 15 artesans tots amb productes diferents. Vine a veure’ns!

I diumenge 3 de Juliol anirem a les Festes de Sant Cugat, amb la seva Fira d’Artesans d’estiu. Serem a la Rambla del Celler, ben a prop de l’Ajuntament. No t’ho pots perdre! 40 artesans exposarem els nostres productes, només durant 1 dia.

 

[ES] ¡Volvemos a ir de Feria!  Empezamos en el barrio de Gracia, estamos encantados de volver a participar en la feria mensual de los artesanos de Gracia. Como siempre, estaremos allí viernes y sábado hasta las 21.30h, acompañados de 15 artesanos todos con productos diferentes. ¡Ven a vernos!

 

Y el domingo 3 de Julio iremos a las Fiestas de San Cugat, con su Feria de ARtesanos de verano. Estaremos en la Rambla del Celler, muy cerca del Ayuntamiento. ¡No te lo pierdas! 40 artesanos expondremos nuestros productos, sólo durante 1 día.